Hai să interacționăm!
Interacțiune în comunitatea on-line
about_bg

Salutare!

Te invităm să participi alături de ceilalți beneficiari din proiectul nostru să contribui și tu la construirea unei comunități on-line și a unei baze de date cu documente suport relevante pentru a iniția și organiza în compania ta, în cea care lucrezi, sau în cele ale partenerilor tăi, programe de învățare la locul de muncă.


”Advances in technology-based workplace arrangements, Internships and Work-Integrated Learning generally are identified as important enablers of change.” (Leopold Bayerlein)


Spune-ne ce modele de învățare ți-au plăcut, sau ce modele ai descoperit că ar fi utile în dezvoltarea competențelor digitale? Cu atât mai mult dacă ești o persoană cu dizabilități, sau poate un adult de peste 55 de ani, sau o femeie parte a unui grup vulnerabil, înseamnă că tu deja cunoști rețete de succes pentru a-ți dezvolta competențele proprii. Cum ar fi ca, folosind toate resursele pe care le descoperim împreună, să realizăm un nucleu de intervenție / un task force intern al companiei care să implementeze mai apoi programele de formare, conform planurilor sustenabile și a mecanismului care să anticipeze nevoile viitoare de competențe la nivelul companiei, ca element de inovare socială?


”A multidisciplinary group offers a wealth of diverse experience and ensures that important considerations aren’t overlooked.” (Build a Cross-Functional Task Force / trailhead.salesforce.com)


Înscrie-te acum în comunitatea noastră on-line! Și cotribuie… dar mai ales: Have fun!